Flatcoated Retriever kennel Limitless Bliss

Welkom op mijn site, mijn naam is Aukje Wind en zo nu en dan fok ik een nestje flatcoated retrievers. Dit doe ik met al mijn liefde en passie.

Mijn naam is Aukje Wind en samen met mijn vriend Nick Reinhard, Flatcoated retrievers Lemon, Orange, Pomelo, Lychee en poes Myla woon ik in Zeist. Wij wonen omringd door vele bossen en natuurgebieden waar Lemon, Orange, Pomelo en Lychee zich heerlijk uit kunnen leven.

Toen ik 12 jaar oud was kwam mijn eerste Flatcoated retriever in mijn leven. Na jaren zeuren om een hond lieten mijn ouders mijn grootste droom uitkomen. We noemden haar Pistache. Ze had zo'n ontzettend lief en zacht karakter, een geschikte hond voor mij om als kind mee aan de slag te gaan.
De eerste 3 jaar gingen Pistache en ik samen met mijn vader naar jachttraining en buiten school om liep ik uren met haar in de bossen. Wat een gezinshond had moeten worden werd steeds meer echt MIJN hond. Toen Nick en ik elkaar leerden kennen werd het hem ook al snel duidelijk dat Pistache mee zou verhuizen als we ooit samen zouden gaan wonen. Begin 2011 zijn wij samen gaan wonen op ons huidige adres samen met Pistache en Myla. Helaas heeft Pistache maar kort deel uit mogen maken van ons gezinnetje want op 26-08-2011 overleed zij. We voelden ons verslagen en vooral mijn leven was zo anders zonder hond. Niet meer 4 keer per dag naar buiten en niemand meer die mij iedere keer als ik weg was geweest kwispelend kwam begroeten.

We waren er al snel uit dat er een nieuwe Flatcoated retriever moest komen en in die tijd van rouw natuurlijk het liefste een familielid van Pistache. Na wat zoeken kwam ik al snel uit bij Flatcoated retriever kennel Lowlands Black Energy die toevallig ook nog eens vlak om de hoek bij ons in Zeist zat. Ver terug op de stambomen van de Lowlands Black Energy honden stond de oma van Pistache. Dat ik daar terecht kon voor het kopen van een pup was fantastisch! Op 16 april 2012 Kwam Lowlands Black Energy Lemon-Unity bij ons in huis.

Vanaf dat moment is mijn leven weer compleet! Ik zou me geen leven zonder Flatcoated meer voor kunnen stellen.
Met alle vier volg ik jachttraining en dit doen we met enorm veel plezier. Het zijn 4 dames met enorm veel passie die graag voor, en samen met mij willen werken.

ik vind het heerlijk om bezig te zijn met de honden, en door actief met ze bezig te blijven voel ik onze band en wederzijds vertrouwen keer op keer sterker worden.

alles wat we samen doen is leuk en maakt de meiden, maar ook zeker mij erg gelukkig.

Mijn liefde voor Lemon en dit geweldige ras heeft mij doen besluiten te gaan fokken met de Flatcoated retriever. Met trots kan ik zeggen dat zij de stammoeder van mijn kennel is.

© Aukje Wind - This website is created in NODUM