Flatcoated Retriever kennel Limitless Bliss

Welkom op mijn site, mijn naam is Aukje Wind en zo nu en dan fok ik een nestje flatcoated retrievers. Dit doe ik met al mijn liefde en passie.

Schrijf in het gastenboek

BrandonKek BrandonKek @ ke.i.t.h.y.2.a.rt.e.r.b.e.rr.y.rl@gmail.com - 16-04-2024 18:55
hemorrhoid home remedies <a href=""> https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ </a> partners health care
Eric Kroese @ Ulvenhout - 17-01-2022 18:22
Hallo Aukje,
Het enthousiasme en de liefde voor de Flatcoated Retrievers spat er van af. Heerlijke site om te lezen en alle honden zien er prachtig uit. Zal vanaf nu in de gaten houden wanneer en nestjes worden verwacht.

Tina Mul @ Zwolle - 06-02-2018 09:37
Hoi Aukje, ik wil je even laten weten dat een mooie site hebt. Ik heb me destijds aangemeld voor het krijgen van mailtjes als er nieuws is en dat werkt prima. Zo kan ik nu lekker volgen of Lemon drachtig is en als dat zo is dan verwacht is nog meer mailtjes met nieuws.
Lianne Kleine @ Leusden - 13-06-2017 18:33
Lieve Aukje, wat zit ik te genieten van je Site! Heerlijk weer door al die puppy-foto's, mooi verslag van de hondenshow, mooie foto's van mama Lemon en zus Orange.
Ook genieten we met volle teugen van Stef. Je hebt hem ons Stef toegewezen en daar ben ik zo blij om. Hoe had ik zelf kunnen kiezen uit 10 reutjes welke het best in ons gezin zou passen....nu hebben we een super lieverd die precies past in ons gezin en bij onze wensen die je zorgvuldig meenam in je overwegingen. Stef komt je graag snel weer aflebberen, dus dikke kus van hem en ons.
Dirk Vermeijden @ Pijnacker - 13-04-2017 16:38
Hoi Aukje,
We hebben het je al geregeld gezegd en lezen het nu ook van anderen in het gastenboek; wat ben je een geweldige fokker/ vrouw en wat heb jij een liefde voor honden in het algemeen en voor Flatcoats in het bijzonder. Wij zijn dolgelukkig met Sammie; de eerstgeboren pup van Lemon. Hij is zo ontzettend lief en jij hebt hem al zo veel geleerd voordat we hem kregen. Je wilt niet weten hoe blij we zijn met onze eerste hond en zijn je daar zeer erkentelijk voor. Je site ziet er voortreffelijk uit.
Liefs van ons allen uit Pijnacker.
Nathalie Cox @ Den Haag - 27-01-2017 07:07
Aukje is een fantastische fokker die tot het uiterste gaat om haar pups een perfecte start in het leven te geven! Wij hebben er een prachthond aan over gehouden! Ook op haar foto's spat de liefde voor haar honden eraf. Super mooie site, maar veel belangrijker; mooi mens!
Ria Kieboom @ Giessen - 26-01-2017 08:23
Aukje wat heb je n mooie site weggezet .. heerlijk om te lezen maar daarnaast ook nog eens de goede informatie. Tja en de foto's spreken voor zich. Top!
Ilse Spetter @ Amersfoort - 25-01-2017 21:05
Wat een geweldige site met heel veel goede en gezellige info en wat een heerlijke hoeveelheid aan foto's! Ik krijg een heel positieve indruk van jou en je honden. Als ik een hond zou nemen zou ik het zeker bij jou doen Aukje! Veel succes met je lieve honden!!!!!
Aukje Wind @ Zeist - 25-01-2017 17:50
Welkom op mijn nieuwe site, leuk als je een berichtje achterlaat!
© Aukje Wind - This website is created in NODUM