Flatcoated Retriever kennel Limitless Bliss

Welkom op mijn site, mijn naam is Aukje Wind en zo nu en dan fok ik een nestje flatcoated retrievers. Dit doe ik met al mijn liefde en passie.

Wij fokken volgens het fok regelement van de Flatcoated retriever club (www.frc-nl.com) Pomelo voldoet aan de door de vereniging gestelde Gezondheids eisen en aanvullende eisen(werk B-diploma/Show-Uitmuntend).

De pups worden bij ons in de woonkamer geboren en zullen daar ook opgroeien. Zo maken ze al vroegtijdig kennis met wat er zich in en rondom het huishouden afspeelt. De pups zullen 7 a 8 weken bij de moeder blijven en in die periode zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze het nest verlaten als goed gesocialiseerde hondjes. We zullen ze kennis laten maken met onder andere: kinderen, volwassenen, het bos, andere honden, boerderij dieren, winkels, auto's, lopen aan een lijn, onze poes en nog vele andere spannende nieuwe dingen. Ook zullen we de pups individueel goed in de gaten houden zodat we samen met de puppytest van de FRC die met 7 weken plaats vindt een goede baas-hond match kunnen maken.

Alle pups zullen gevaccineerd, volledig ontwormd en gechipt het nest verlaten. Van beide ouderdieren is een DNA profiel gemaakt bij de Raad van Beheer, ook van de pups zal een DNA profiel aangemaakt worden. Zodra wij de stambomen en DNA certificaten van de pups binnen hebben gekregen van de Raad van Beheer geven wij die door aan de nieuwe eigenaar. Wij maken gebruik van het juridisch getoetste koopcontract van de FRC met eigen bijlagen.

© Aukje Wind - This website is created in NODUM